Webinar “Ortodonti i presuda Vrhovnog suda RH”, 10. lipnja 2021. u 12 sati

U četvrtak, 10. lipnja 2021. u 12 sati održat će se webinar Hrvatskog društva za pravo i politiku tržišnog natjecanja na temu “Ortodonti i presuda Vrhovnog suda RH”.

Na webinaru će govoriti gđa Vesna Patrlj, zamjenica predsjednika Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja i prof. dr. sc. Siniša Petrović s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Moderira prof. dr. sc. Jasminka Pecotić Kaufman, predsjednica HDPPTN-a.

Webinar se održava na platformi Google Meet. Poveznicu za spajanje na webinar dobit ćete nakon registracije koja je moguća ovdje.

Više o presudi Vrhovnog suda RH u predmetu Ortodonti možete pročitati na http://www.aztn.hr/vrhovni-sud-republike-hrvatske-preinacio-je-pravomocnu-presudu-visokog-upravnog-suda-republike-hrvatske-i-odbio-kao-neosnovanu-tuzbu-tuzitelja-hrvatsko-drustvo-ortodonata-u-upravnom-sporu-protiv-rjese/

Snimka webinara je dostupna na YouTube kanalu udruge.

Više o prethodnim webinarima (“Killer acquisitions” u farmaceutskoj industriji: zločin i kazna i Digitalne platforme i New Competition Tool – u kojem smjeru idemo? i Višestrana tržišta i slučaj Google Android – što možemo naučiti? i Tržišno natjecanje pred Sudom EU-a: prethodna pitanja i žalbe).