20% popusta za članove HDPPTN-a – knjiga Pravo tržišnog natjecanja i državnih potpora

Za sve članove HDPPTN-a osigurali smo 20% popusta na kupnju knjige “Pravo tržišnog natjecanja i državnih potpora”. Popust vrijedi od 20. prosinca 2021. do 19. siječnja 2022., a cijena s popustom je 224,00 kn (puna cijena je 280,00 kn). Narudžbe slati na webshop@pravo.hr.

U izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu objavljena je knjiga “Pravo tržišnog natjecanja i državnih potpora”, autora Vlatke Butorac Malnar, Jasminke Pecotić Kaufman, Siniše Petrovića, Dubravke Akšamović i Marijane Liszt (urednici: Vlatka Butorac Malnar i Siniša Petrović).
Knjigu su recenzirali prof. dr. sc. Peter Grilc, prof. dr. sc. Tatjana Josipović i prof. dr. sc. Vesna Tomljenović.

https://webshop.pravo.hr/proizvod/pravo-trzisnog-natjecanja-i-drzavnih-potpora/

Riječ je o drugom, izmijenjenom i dopunjenom izdanju knjige “Pravo tržišnog natjecanja” autora Vlatke Butorac Malnar, Jasminke Pecotić Kaufman, Siniše Petrovića (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013). https://www.pravo.unizg.hr/oldwww2018/izdavacka_djelatnost/izdanja_u_prodaji?@=7789

Drugo izdanje ove knjige objavljeno je u spomen na Vedrana Šoljana i Mladena Cerovca, jedne od pionira hrvatskog prava tržišnog natjecanja. Knjiga sadržava detaljnu analizu ključnih instituta europskog i hrvatskog prava tržišnog natjecanja, obuhvaćajući i javno-pravnu i privatno-pravnu provedbu. Knjiga ima 658 stranica.